Ponudba LRM (Long Range Measurements)

20200921 – LRM – Brezžični sistem za natančna merjenja

Sistem LRM je namenjen natančnim meritvam fizikalnih veličin, vpogledu v trenutne in zgodovinske rezultate, shranjevanju rezultatov, ter alarmiranju v primeru odstopanja od v naprej določenih meja vrednosti.

Do podatkov lahko dostopamo od koderkoli preko naprav z dostopom do internetnega omrežja (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Za storitve platforme LRM se plačuje mesečna naročnina, ta pa je odvisna od števila naprav (merilnih mest,..) ter funkcij, ki jih izbrani paket ponuja. Podrobnejši seznam možnosti uporabe in funkcionalnosti posameznega paketa najdete v spodnjem seznamu. Z veseljem pa vam pripravimo tudi individualno ponudbo. Za individualne ponudbe nas prosim kontaktirajte.

 

20210323 – PONUDBA LRM_R01 – Brezžični sistem za nadzor in upravljanje radiatorskega sistema

Brezžični sistem LRM_R01 je namenjen ustvarjanju prihrankov pri stroških za radiatorski ogrevalni sistem.

Glavne lastnosti:

 • Daljinski nadzor z uporabo LoRaWAN tehnologije in namenske namizne ali mobilne aplikacije

 • Upravljanje z uporabo prednastavljenih časovnih programov »timerjev«

 • Ročno upravljanje

 • 2-mestni zaslon

 • Možnost samodejnega uravnavanja temperature T1 z odčitkom dodatne zunanje temperature T2

 • Zaznavanje odprtosti oken in vrat

 • Funkcija »Otroška ključavnica«

 • Napajanje 2xAA z avtonomijo do 8 let

20200921 – LRM_AM100 – Brezžični sistem za natančna merjenja

Sistem LRM_AM100 je namenjen natančnim meritvam v notranjih prostorih, vpogledu v trenutne in zgodovinske rezultate, shranjevanju rezultatov, ter alarmiranju v primeru odstopanja od v naprej določenih meja vrednosti. Do podatkov lahko dostopamo od koderkoli preko naprav z dostopom do internetnega omrežja (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Prednost merilnega mesta AM100 je poleg moderne oblike tudi e_zaslon na katerem so prikazane merjene veličine.

Možna področja uporabe:

 • nadzor okolja pri pridelavi suhomesnih izdelkov

20200921 – LRM_CCM – Brezžični sistem za natančne meritve temperature in vlage

Brezžični sistem LRM_CCM je namenjen natančnim meritvam TEMPERATUR in VLAGE, vpogledu v trenutne in zgodovinske rezultate, shranjevanju rezultatov, ter alarmiranju v primeru odstopanja od v naprej določenih meja vrednosti. Do podatkov lahko dostopamo od koderkoli preko naprav z dostopom do internetnega omrežja (računalniki, tablice, pametni telefoni).

 • vzdrževanje neprekinjene hladne verige (HACCP)

20200921 – LRM_WS – Brezžični sistem za domačo zunanjo vremensko postajo

Brezžični sistem LRM_WS je namenjen natančnim meritvam TEMPERATUR, VLAGE in ZRAČNEGA PRITISKA, vpogledu v trenutne in zgodovinske rezultate, shranjevanju rezultatov, ter alarmiranju v primeru odstopanja od v naprej določenih meja vrednosti. Do podatkov lahko dostopamo od koderkoli preko naprav z dostopom do internetnega omrežja (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Možna področja uporabe:

 • enostavna domača vremenska postaja

20201016 – LRM_MOVE – Brezžični sistem za nadzor nagibanja ali premikanja objektov

Brezžični sistem LRM_MOVE je namenjen natančnemu zaznavanju nagibanja (x-y-z) ali premikanja (pospešek) objektov, naprav.., vpogledu v trenutne in zgodovinske rezultate dogajanja, shranjevanju rezultatov, ter alarmiranju v primeru odstopanja od v naprej določenih meja vrednosti. Do podatkov lahko dostopamo od koderkoli preko naprav z dostopom do internetnega omrežja (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Možna področja uporabe:

 • nadzor zemeljskih plazov
 • gradbeništvo
 • …                             

20201016 – LRM_SB_L – Brezžični sistem za nadzor temperatur v vodovodnem sistemu stavb z namenom preprečevanja pojavljanja Legionele

Brezžični sistem LRM_SB_L je namenjen natančnemu spremljanju temperatur v vodovodnem sistemu, vpogledu v trenutne in zgodovinske rezultate meritev, shranjevanju rezultatov, ter alarmiranju v primeru odstopanja od v naprej določenih meja vrednosti. Do podatkov lahko dostopamo od koderkoli preko naprav z dostopom do internetnega omrežja (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Možna področja uporabe:

 • bolnišnice, zdravstveni domovi,..
 • hoteli, restavracije,..